لاول نجهز المقادير دي.............
افخاد فراخ مخلية
طماطم وفلفل وبصل مقطعين مكعبات
زبادى ومعجون طماطم وثوم
وملح وفلفل اسود وبهارات وكركم او كاري
نخلط كل المكونات اللى فى الصورة اللى فاتت مع بعض
وبعد مانغسل الفراخ ننقعها في الخليط دة على الاقل ساعتين
ونجهز الصينية ونفرد عليها ورق المنيوم وعليها ورقة زبدة
ونحضر الاسياخ بعد ماننقعها فى الميه شويه عشان ماتتحرق
وبعدين ندخل الفراخ في الاسياخ وبينها البصل والطماطم والفلفل
وبعدين نغطي الصينية بالورق الالمنيوم
وندخلها الفرن حتي تمام النضج ثم نقدمها فى اطباق التقديم
وبالهناء والشفاء
ويارب تعجبكم